Privaatsuspoliitika

 

E-poe www.pauliina.ee isikuandmete vastutav töötleja on Engram Pluss Oü (registrikood 14809478) asukohaga Kooli 45, Kopli 75321 Harjumaa. E-posti aadress info@pauliina.ee

 

Töödeldakse järgmiseid isikuandmeid: 

  • nimi, telefoninumber ja e-posti aadress
  • pangakonto number
  • kaupade ja teenuste maksumus ning maksetega seotud andmed ehk kliendi ostuajalugu

 

Miks isikuandmeid töödeldakse:

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.

  • Isikuandmeid ja ostuajalugu kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks, kauba kohaletoimetamiseks, klienditoe pakkumiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks
  • Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
  • E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis saab valida e-kirja jaluses vastava valiku või võtta ühendust info@pauliina.ee

 

Isikuandmete haldamine:

Kliendi poolt sisestatud isikuandmeid ei avaldata kolmandatele osapooltele, v.a. juhul, kui Kliendi poolt valitud tellimuse kohaletoimetamise viis seda eeldab ning õigusaktides ettenähtud juhtudel. Engram Pluss OÜ on isikuandmete vastutav töötleja. Engram Pluss OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel info@pauliina.ee. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui 5 päeva jooksul .

Kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise või tarbijavaidluste lahendamise jaoks.

 

Vaidluste lahendamine 

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel aadressil info@pauliina.ee Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).